buna seara
studentii la finalizarea facultatii vor beneficia de somaj? daca da ce trebuie sa faca pt a primi somaj. dar cei care sunt angajati intr-un domeniu diferit, mai beneficiaza de somaj? dar cei care isi vor da demisia vor beneficia de somaj dupa locul unde au lucrat sau si la terminarea studiilor? se poate primi 2 somaje? anii de facultate vor fi inregistrati pe cartea de munca, ca vechime?
Luand in considerare ca abia acum atiabsolvit facutatea puteti depune dosarul la somaj. Dvs. aveti calitatea de absolvent nelicentiat. Licenta o puteti lua sau nu dar calitatea de absolvent o aveti doar pana la prima promotie de absolventi ai anului universiatar 2008-2009( cam pana in iunie 2009). Astfel ca luati o avederinta de la facutate din care rezulta ca ati absolvit dupa sesiunea de restante si depuneti dosarul pentru somaj
As avea si eu o intrebare referitoare la somaj pentru studenti. De somaj beneficiaza doar absolventii unor facultati de stat sau pot beneficia si cei care au absolvit o facultate particulara?
Cam atat, astept un raspuns,
Va multumesc
As avea si eu o intrebare.
Am terminat facultatea anul trecut in vara dar am avut o restanta pe toamna care apoi am luat-o. Licenta am luat-o acuma in februarie.
Pot sa primesc somaj? Se considera ca am terminat acuma cand am luat licenta sau in toamna cand am luat examenul?
Va multumesc