avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1277 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Revocare procura.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Revocare procura.

Cum revoca tatal meu o procura data mai demult unei rude pentru a vinde un teren pe care il are in comun cu ea pe un titlu de proprietate dupa mama lui decedata, daca tatal meu nu are nici o copie dupa procura,nu mai are datele de identificare ale acesteia,nr,data exacta a intocmirii procurii ,numele notarului.?
Cel mai recent răspuns: mariapopescu , utilizator 11:40, 1 Februarie 2009
Multumesc pentru ajutor.Deci mergand cu tata la notariat si dandu-mi procura pentru a plati impozitul in numele lui,a face cadastrul etc pentru a iesi din indiviziune cu nepoata, in mod automat voi afla daca exista o procura anterioara data nepoatei si aceasta va fi revocata de actuala procura?Am inteles bine?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procurile notariale sunt inregistrate in registrul unic al notarilor sau doar cele revocate? mariapopescu mariapopescu Daca tatal meu face o cerere catre Camera Notarilor pentru a i se oferi informatii daca exista sau nu o procura data de el unei nepoate de-a lui,avand in ... (vezi toată discuția)
N-am gasit notar care sa accepte revocarea unei procuri fara nr .autentificare mariapopescu mariapopescu Niciun notar n-a acceptat ca tatal meu sa dea declaratie de revocare a procurii data nepoatei lui pentru terenul in indiviziune ,deoarece nu are nr de ... (vezi toată discuția)
Cum aflu daca exista vreo procura? mariapopescu mariapopescu Am banuiala ca o nepoata de-a tatalui meu,l-a convins sa semneze o procura prin care o imputerniceste sa vanda un teren .Acest teren este al ambilor,titlul de ... (vezi toată discuția)