avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... cod cpv
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

cod cpv

buna seara,

Ma ocup de putin timp de achizitiile directe iar de putin timp a aparut o problema:
in domeniul public al primariei se afla 3 cladiri care trebuie reabilitate cu bani din bugetul propriu, problema mea este ca nu stiu cum trebuie estimata valoarea contractelor de lucrari si anume 15000euro pe fiecare cladire sau 15000euro toate 3 cladiri?cpv se calculeaza pe fiecare lucrare, chiar daca este vorba la toate 3 de reabilitrare?
Cel mai recent răspuns: dorela , utilizator 18:35, 21 Noiembrie 2012

in opinia mea, pe fiecare lucrare caci chiar daca lucrarile au acelasi cod CPV, ele urmeaza cel mai probabil sa fie executate in locuri/ amplasamente diferite, studiile de fezabilitate sunt diferite si deci valoarea estimata se calculeaza pe fiecare lucrare in parte.

In conformitate cu prevederile art.19 din OUG 34/2006 -privind atribuirea contractelor de achizitie publica, a contractelor de concesiune de lucrari publice si a contractelor de concesiune de servicii,aprobata prin Legea nr. 337/2006- autoritatea contractanta are dreptul de a achizitiona direct produse, servicii sau lucrari, in masura in care valoarea achizitiei, estimata conform prevederilor sectiunii a 2-a a prezentului capitol, nu depaseste echivalentul in lei a 15.000 euro pentru fiecare achizitie de produse, serviciu sau lucrare.

este adevarat ca lucrarile ce urmeaza a fi executate sunt in amplasamente diferitr, dar mentionez ca nu necesita proiect si nici studiu de fezabilitate.
Nu puteti estima efortul financiar/valoarea de reabilitare pe fiecare lucrare ?
Mai pe scurt, nu puteti sa spuneti cat v-ar costa reparatia fiecarei cladiri ?
cred ca reparatia fiecarei cladiri costa in jur de 70mii ron/cladire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divizare contract de lucrari dancantemir dancantemir In cursul anului am facut cerere de oferta pentru modernizare strazi. Acum mi se cere sa fac un contract de achizitie directa, pentru o suma de sub 100.000 ... (vezi toată discuția)
Plafon achizitie directa, cod cpv sau grupa , ac cu subunitati ariaint ariaint Context: Autoritate Contractanta (întreprindere publica) cu • Sediu central • 8 subunitati fara personalitate Juridica • Sectii subordonate ... (vezi toată discuția)
Achizitii stefanpetre66 stefanpetre66 daca in cursul anului bugetar s-a mers pe o procedura de cerere de oferta , se poate trece la procedura cumparare directa (vezi toată discuția)