avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Lipsa hartii topografice
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Lipsa hartii topografice

Daca un teren pe care doresc sa il cumpar pe un deal dupa spusele topografului nu are harta topo si nu pot identifica nr topo ce este de facut . Terenul este nefolosit este ca o padure virgina .
Nu stie nimeni in zona a cui este si unde sunt vecini care lucreaza terenul nu au nici dansii acte nici macar nu este declarat la primarie.
Cel mai recent răspuns: prodyoana , utilizator 10:13, 20 Noiembrie 2012
Orientativa spre un alt teren pt ca exista posibilitatea ca dupa o perioada sa va treziti cu vreo actiune civila indreptata impotriva dumneavoastra, pierdeti si terenul si banii oricum nu ii mai recuperati ( cel putin nu pe toti).
Din pacate cineva care are teren acolo ma invitat sa i-au teren acolo nici dansa nu are acte pe teren la primarie plateste impozit pe 5 ari iar acum am chemat topograful si are 43de ari pe care ii foloseste vrea si dansa sa rezolve situatia dar harta pt identificare topo nu exista am cautat si la ocolul silvic zice ca nu este zona de amenajament silvic intre teren si padure fiind despartiti de un drum forestier.
La notar m-ia zis sa vad daca nu este in domeniul privat al statului sa il pot lua de la primarie din pacate fara nr topo nu pot identifica nimic ,,sa il declar la primarie sa deschida rol fiscal imi cere act de provenienta a terenului.
Nu sti cum sa mai procedez



Cu multumiri Ioana

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare teren prodyoana prodyoana Doresc sa cumpar un teren pe un deal ,am dus expertul topograf sa identifice terenul si proprietarii ,din pacate harta la cadastru pentru aceasta zona nu ... (vezi toată discuția)
Cadastrare teren forestier - probleme cu primaria stanescu2 stanescu2 Buna seara, In data de 15.12.2017 am primit pe adresa mea de domiciliu din Bucuresti o notificarea prin care mi se aducea la cunostinta faptul ca Primaria ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit Ladislau-Tiberiu Ladislau-Tiberiu In ce lege nr./an...eventual rectificat...este reglementat scutirea taxa impozit la primărie locală pentru teren forestier grupa -1-funcțională,adică ... (vezi toată discuția)