avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 166 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Acreditare atestat
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Acreditare atestat

Buna ziua, as vrea sa stiu daca o persoana fizica autorizata poate sa obtina pentru certificatele eleiberate acreditare de la Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: V Ioana-Iulica , Consilier juridic 15:21, 24 Martie 2009
Nu ati specificat pentru ce fel de certificate doriti acreditarea.
Acreditarile difera in functie de ceea ce doriti: ex. acreditare laboratoare / cercetare (Ministerul Educatiei si Cercetarii), cursuri (eliberat de Ministerul Muncii si Educatiei), de mediu (Ministerul Mediului si gospodaririi apelor) etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cursuri acreditate anc E.U. E.U. Buna ziua, Observ pe diferite site-uri de prezentare ale unor firme de training ca pentru a te putea inscrie la anumite cursuri de calificare ce vor fi ... (vezi toată discuția)
Ce avize sau autorizații îmi trebuie pt magazin naturist? Roxyfeio Roxyfeio Am înființat un SRL și vreau sa întreb ce avize sau autorizații îmi trebuie pt magazin naturist și eu am un curs in Terapii naturiste ,pot vinde la ... (vezi toată discuția)
Scoala de dans dance4_lif3 dance4_lif3 Buna!as vrea sa infiintez o scoala de dans(street-dance) si nu stiu ce acte am nevoie pentru infiintarea unei scoli de dans,pentru c nu am atestat de ... (vezi toată discuția)