avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Ofertant castigator intimat in litigiu privind ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Ofertant castigator intimat in litigiu privind achizitiile publice

Buna ziua,

In urma participarii la o procedura de achizitie publica, ni s-a atribuit un contract de lucrari. Procedura de achizitie a fost contestata la CNSC, care a respins contestatia. Ulterior firma contestatoare a introdus actiune la Curtea de Apel in care se solicita desfiintarea deciziei CNSC si anularea raportului de atribuire.Noi, firma castigatoare,am fost citati ca intimat. Intrebarea mea este daca trebuie sau nu sa depunem intampinare si ce ar trebui sa contina aceasta?
Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: mara78 , utilizator 08:39, 21 Noiembrie 2012
Daca ati fost citati, trebuie sa depuneti intampinare. Apelati la un avocat specializat pe litigii de administrativ juridic, singurul in masura sa studieze dosarul achizitiei, plangerea si sa formuleze intampinarea corespunzator.
Din cate cunosc, intampinarea trebuie sa cuprinda datele de la art.115 -116 din Codul de procedura civila.
nu inteleg cum ati ajus sa fiti citati in calitatea de intimati in codnitiile in care plangerea are ca obiect solutia din decizia cnsc. daca erati dvs chemati in judecata, desi nu-mi imaginez pt ce, ar fi trebuit sa fiti instiintati de acest lucru.
Asta este si nedumerirea mea. Stiu ce trebuie sa contina o intampinare, dar raportat la cazul de fata si in conditiile in care nu detin decizia CNSC motivata, adresa primariei prin care au fost instiintati ca au pierdut licitatia, dosarul licitatiei, nu stiu ce as putea scrie in intampinare.
Cert este ca la primul termen de judecata s-a dispus amanarea cauzei pentru "improcesuarea ofertantului castigator". Asa apare pe site-ul Curtii de Apel.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revizuirea deciziilor cnsc laritzu laritzu Buna ziua, am o mare problema si dilema in intelegerea si rezolvarea unei situatii pe care o voi descrie mai jos : 1.Firma A(contractanta) are 2 ofertanti, ... (vezi toată discuția)
Hotarare ce modifica total decizia cnsc lemontee lemontee Buna ziua, La o procedura de achizitie publica de prestari servicii, o societate a fost desemnata castigatoare, s-a depus contestatie la CNSC, care le-a ... (vezi toată discuția)
Contestatie cerere de oferta achizitii publice heta1982 heta1982 nu imi este clar...in OUG34/2006 art.271 (2) scrie ca in termen de o zi lucratoare de la primirea contestatiei trebuie sa faci cunoscuta aceasta instiintare. ... (vezi toată discuția)