avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... dosar politie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

dosar politie

va relatez urmatoarele: soacra mea a constatat in luna iunie lipsa unor bunuri de valoare din locuinta sa.A anuntat politia,iar in decurs de aprox o luna a venit seful de post si a facut reconstituirea cu faptasul (care era de fapt si cel banuit de la constatarea furtului ).Dupa atata timp dosarul nici nu a fost inaintat la Procuratura ,pe motiv ca politistul a fost in concediu,ca mai are si alte dosare ,si tot asa de cate ori se duce la politie ,si nu i-a returnat nici un bun din cele care au mai fost recuperate .in aceste conditii ce ar trebui sa faca, unde sa se adreseze ?va mutumesc
BUNURILE RECUPERATE SE AFLA LA POLITIE ,DAR ACESTEA NU AU FOST RECUPERATE IN TOTALITATE DE LA FAPTAS DEOARECE O PARTE DIN ACESTEA AU FOST AMANETATE (BIJUTERI )
Ultima modificare: Miercuri, 21 Noiembrie 2012
chitupetre, utilizator
Cel mai recent răspuns: chitupetre , utilizator 18:21, 22 Noiembrie 2012
Buna ziua,

Ar trebui sa ne lamuriti intii unde si la ce persoana se afla in prezent bunurile furate soacrei dvs. Ele ar fi trebuit predate acesteia imediat ce au fost identificate, pe baza de proces verbal de restituire. Daca inca se afla la politist, atunci adresati-va acestuia cu o cerere de restituire a bunurilor personale. In ce priveste urgentarea cercetarilor in dosar, soacra dumneavoastra se poate adresa cu o solicitare in acest sens procurorului care supravegheaza urmarirea penala, aratind toate imprejurarile pe care le considera ca fiind tergiversante ale cauzei si de ce considera dinsa ca vinovat de intirzierea solutionarii dosarului ar fi politistul.
BUNURILE RECUPERATE SE AFLA LA POLITIE ,DAR ACESTEA NU AU FOST RECUPERATE IN TOTALITATE DE LA FAPTAS DEOARECE O PARTE DIN ACESTEA AU FOST AMANETATE (BIJUTERI )

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furat de hoti, pagubas de doua ori?! criss84000 criss84000 Buna ziua, Va prezint pe scurt istoria noastra: bijuteriile noastre au fost furate de hoti, politia a descoperit hotii si a descoperit si bijuteriile, care ... (vezi toată discuția)
Furt poplau1 poplau1 Buna, Am stat cu cineva impreuna cam 3 luni .Dupa 3 luni am observat ca a furat bani si bijuteriile de aur.Am gasit la amanet contracte pe numele lui care ... (vezi toată discuția)
Furt bambi.2010 bambi.2010 Buna ziua, va rog sa-mi spuneti cum procedez avand in vedere ca fostul meu sot (de care am divortat in urma cu 1 luna, dar caruia i-am ingaduit sa locuiasca ... (vezi toată discuția)