avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Autorizare curs web designer
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Autorizare curs web designer

Buna ziua,

Sunt administrator si asociat unic la o societate de tip SRL cu domeniu de activitate principal 6201-Activitati de realizare a soft-ului la comanda.

As dori sa imi spuneti care este procedura pe care trebuie sa o urmez pentru ca societatea, al carei administrator sunt, sa poata organiza cursuri de formare profesionala. Ma intereseaza in special autorizarea cursului de web designer (designer pagini web), astfel incat absolventii cursului sa primeasca diploma de calificare cu codul COR aferent, emisa de Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii.

Mentionez ca:
- societatea nu detine angajati
- vechimea societatii este sub 1 an
- eu insumi detin calificarea de web designer, dar si certificat de webdesigner cu recunoastere internationala
- nu am specializare de formator de formatori
- societatea are prevazute in statut activitati de formare profesionala (cod CAEN 8559 - ,, Alte forme de invatamant n.c.a.").

Va multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 21 Noiembrie 2012
WebDesign, utilizator
Cel mai recent răspuns: WebDesign , utilizator 15:32, 21 Noiembrie 2012
Aveti aici Metodologia de autorizare a furnizorilor de formare profesională a adulţilor stabilita prin ordine ale ministrilor muncii si educatiei:

[ link extern ]
Multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa cod caen 6201 (fara studii de specialitate) fortune12 fortune12 Ziua buna! Urmeaza sa imi infiintez un PFA. Sunt freelancer in web design, altfel spus realizez pagini web, in special partea grafica. La prima vedere si la ... (vezi toată discuția)
Pfa, am organizat cursuri neacreditate. pot fi anulate facturile pe care le-am emis din acest motiv? pauldorin87 pauldorin87 sunt PFA, cod caen 8559- alte forme de invatamant, diploma formator in urma cu un an am organizat niste cursuri neacreditate, avand ca tema implementarea ... (vezi toată discuția)
Cod caen intreprindere individuala joe black joe black Vreau sa infiintez o Intreprindere Individuala cu urmatoarele coduri CAEN : 8559 - Alte forme de invatamant n.c.a. (cod principal) 8552 - Invatamant in ... (vezi toată discuția)