sunt PFA taximetrist si in acelasi timp angajat cu norma intreaga la o alta firma, activitatea de taximetrie o practic in afara orelor de program si in week end. De curand am primit instiintare de la firma unde sunt angajat ca mi s-a pus poprire pe salariu deoarece am avut de plata ca impozit pe profit pana in luna septembrie a.c. 600 de lei. situatia este de fapt urmatoarea: in anul 2011 din aceasta activitate a rezultat o pierdere de aprox 4000 lei, am aratat acest fapt in decaratia depusa la organul fiscal in luna mai 2012, in declaratia pt venitul estimat am indicat un profit de 100 lei, stiu ca mi-a venit cam in luna iulie o scrisoare recomandata de la fisc dar nu am ridicat-o de la posta deoarece am fost plecat in acea perioada iar cand am ajuns eu scrisoarea nu mai era la oficiul postal. as vrea sa stiu si eu cum se calculeaza impozitul pe profit, ce documente se iau ca baza de calcul si daca mai pot face ceva in acest caz, deoarece nu consider normal ca dupa un an in care am avut pierderi sa platesc impozit pe profit.
Divort si partaj
adinaraducu
Buna ziua. Va rog fumos sa ma lamuriti in leg[tur[ cu urmatoarele :
- ce insemna ca se poate facel in termenl de 30 de zile de la comunicarii, mai precis de ... (vezi toată discuția)