avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... CAS pentru a doua activitate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

CAS pentru a doua activitate

Buna seara. Am fost salariat al unei firme la stat. In acelasi timp am efectuat taximetrie cu acte in regula dupa serviciu. Firma de la stat mi-a platit cas-ul . Sunt obligat sa platesc cas si pentru orele prestate ca taximetrist particular? Impozitul la fisc l-am platit. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gicu32 , utilizator 23:34, 17 Iunie 2013
da
CAS-ul se plateste o singura data. Puteti face contestatie.

Contribuabilii al căror venit rămas după deducerea din venitul total realizat a cheltuielilor efectuate în scopul realizării acestui venit, raportat la cele 12 luni ale anului, este sub nivelul minim de 740 lei, nu datorează contribuţie de asigurări sociale. Daca aceasta suma depaseste 740 lei atunci este obligatorie asigurarea si plata sumei de 232 lei/luna.
La Casa de Pensii trebuie sa se depuna o copie de pe decizia pt plati anticipate pe 2012, din care sa rezulte cele precizate mai sus.


multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cas ptr pfa emma199go emma199go In cazul unui PFA cu un venit lunar de 500 ron se este obligatorie contributia la CAS? Daca da, cat se plateste? Multumesc mult!! (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza contributiile pentru sanatate si pensie pentru p.f.a. birzaveanu birzaveanu Am accesat masura 141 in domeniul apicultura si am fost nevoit sa ma inregistrez ca p.f.a. Va rog sa-mi spuneti ce obligatii fiscale am, mentionez ca nu sunt ... (vezi toată discuția)
Contributie pensie alejandro06 alejandro06 buna ziua.sunt agent economic ( o afacere mica la tara) sunt asociat cu mama mea (I.F) . In anul 2011 am iesit in pierdere pt ca am contribuit amandoi la casa ... (vezi toată discuția)