avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... aprobare PUZ
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

aprobare PUZ

buna ziua!va rog sa-mi raspundeti si mie la o nelamurire,un cetatean proprietar al un teren cumparat de la o fosta societate de stat(nu stiu cum si in ce conditii!!!),isi amenajeaza pe teren un restaurant intr-o cladire care a fost a societatii respective(a cumparat si cladirea!!!) si acum vine la consiliul local sa i se aprobe schimbare destinatie teren din zona unitati agricole in zona mixta institutii si servicii,agrement si sport pt.amplasare restaurant!intrebarea mea este daca se schimba destinatia ulterior reamenajarii spatiului.multumesc!trebuia sa faca asta in momentul in care a facut planul de urbanism?cu stima,cornelia radoi!astept raspuns!
Cel mai recent răspuns: cornelia radoi , utilizator 09:19, 25 Noiembrie 2012
va rog din suflet sa-mi raspundeti la intrebarea de mai sus,e f.important pt.mine!va multumesc anticipat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat urbanism nefavorabil ContSters265484 ContSters265484 Detin o suprafata de padure in intrvilan pentru care am cerut de la primarie un certificat de urbanism in vederea obtinerii autorizatiei de construire a unei ... (vezi toată discuția)
Certificat de urbanism - teren privat- legea spatiilor verzi??? rita&victor rita&victor Subsemnatul Tosa Ioan,prin mostenire am obtinut un teren in intravilanul orasului Cluj Napoca,cu nr din CF 21102. Terenul se afla intr-o zona rezidentiala, ... (vezi toată discuția)
Teren intravilan agricol - zona verde v1a 120705 120705 Buna ziua, dragi colegi, ma confrunt cu urmatoarea problema: detin un teren in sectorul 3, Drumul Lunca Cetatii 12-20, pe care m-am decis sa il vand. Mergand ... (vezi toată discuția)