avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Plata Daune Morale
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Plata Daune Morale

Am fost implicat intr-un proces penal pentru lovire si alte violente, proces care s-a incheiat cu 2 ani cu suspendare. In urma careia trebuiau platite daune morale celui care ne-a acuzat. Termenul platii acestor daune a expirat, si am primit o scrisoare , in care suntem rechemati in instanta, banuiesc pentru ca nu am citit scrisoarea sau citatia. Eu fiind plecat din localitate. Ce se poate intampla ?
Cel mai recent răspuns: homonai , utilizator 18:48, 22 Noiembrie 2012
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata daune morale marian155 marian155 Buna, In 2015 am castigat un proces pentru \"lovirea sau alte violente\" fapt pt care faptuitorul a fost obligat la plata a 6000 de euro daune morale. In ... (vezi toată discuția)
Lovire fara a necesita ingrijiri medicale qsef qsef As dori va rog frumos sami raspunda cineva daca am fost lovit fara a necesita ingrijiri medicale pot depune plingere penala sau sfatuitima ce pot face in acest ... (vezi toată discuția)
Schimbare pedeapsa - dosar penal marian155 marian155 Buna, In urma unor certuri am fost lovit si am dat acea persoana in judecata, aceasta fiind condamnata pentru lovire si alte violente la plata a 3000 de ... (vezi toată discuția)