avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Constructie provizorie
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Constructie provizorie

buna ziua.am o nelamurire.am un teren de suprafata mica,aproz.300mp,in zona de deal,si vreau sa fac o constructie provizorie,ceva usor din osb si alte materiale usoare,ceva in genu sa se locuiasca numai vara. intrebare.Am nevoie de autorizatie de constructie?mentionez ca se face pe piloni de lemn,si nu mi-ar trebui autorizatie de c-tie? multumesc pt.raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 01:12, 26 Noiembrie 2012
Constructiile usoare, fara fundatie, nu au nevoie de autorizatie pentru construire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Construcție magazie pe teren fără puz Juggler24 Juggler24 Salutare! De curând am achiziționat un teren extravilan pe care doresc să îmi construiesc o casă. Acum am inceput procesul de introducere in intravilan ... (vezi toată discuția)
Constructie fara autorizatie peugen peugen Buna ziua, Mi-am construit o casuta de vacanta, fara a avea proiect de executie. Constructia se afla intr-o zona destul de retrasa in intravilanul ... (vezi toată discuția)
Pentru constructia unei case fara fundatie ,,pe piloni . sorin sorin sorin sorin Buna ziua, varog frumos, vreau sa-mi construesc o casa pe piloni, din lemn , este constructie usoara. Va rog mult ,vreau sa stiu daca pentru astfel de ... (vezi toată discuția)