Cum as putea afla valoarea la care se calculeaza despagubirile pentru 1 mp de teren extravilan in judetul Craiova (comuna Simnic) date de Fondul Proprietatea?Tot ce stiu este ca iIn grilele notariale apare 1 euro/mp in zona respectiva (iar pretul peitei e si mai mare), dar nu stiu daca au vreo relevanta pentru grilele de despagubire.
Daca despagubirile vin de la fondul proprietatea, informatia exacta poate sa vina numai de la ei sau de la cineva din zona care a fost deja despagubit.Puteti incerca sa obtineti informatie chiar si de la primaria localitatii.
succes.
Cei de la fondul proprietatea colaboreaza cu experti evaluatori in toate zonele tarii. Se va face o evaluare a imobilului de catre unul din acesti experti si nu dupa pretul pietei, grile notariale sau valoare de impunere, dupa care dosarul va fi trimis la o comisie de plati. In acest moment Fondul Proprietatea are 45.000 de cereri din care o foarte mica parte sunt in lucru, procedura la ei poate dura intre 4-5 ani iar la comisia de plati(in situatia in care dosarul e complet si nu este retrimis pentru completari) legea ii obliga sa faca plata intr-un termen de 2 ani.
Pamantul de care vorbesc a fost deja obtinut in natura, dar as fi vrut sa stiu cu aproximatie cam ce valoare ar fi avut la mp daca acceptam despagubirile de la FP. Nu avem relatii cu cei de la primarie, nici cu cei din zona, deci...nici o sansa sa aflam:(