avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 105 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... concediu de odihna
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

concediu de odihna

Daca un functionar public a efectuat anul trecut un numar de zile de concediu de odihna mai mare decat i se cuvenea, zilele efectuate in plus se retin din concediul de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 20:16, 26 Noiembrie 2012
cum adica? in mod normal, functionarul public, ar trebui cercetat disciplinar pentru absente nemotivate de la serviciu.... :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Co, cm, demisie - toate in acelasi timp? mona_piedra mona_piedra Buna ziua, As dori sa ma ajutati in urmatoarea problema: Cum pot proceda ca si angajator, fara sa incalc legea in conditiile in care: 1. un angajat a ... (vezi toată discuția)
Absente nemotivate Roxy1908 Roxy1908 Buna ziua, Am urmatoarea problema: am un salariat care trebuia sa se prezinte la serviciu la tura in data de 16.07.2015(mentionez ca salariatii lucreaza in ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna si concediu medical mitrache_v mitrache_v Buna ziua! As dori sa stiu si eu daca esti in concediu de odihna si te imbolnavesti si vii cu concediul medical se prelungeste concediul de odihna sau se ... (vezi toată discuția)