avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... conexare dosare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

conexare dosare

buna seara
am doua dosare la o judecatorie,la primul dosar am un termrn in decembrie iar la celalalt in ianuarie 2013 (art.215 ambele)..2 dosare fiindca o persoana a depus plangerea la politia judeteana iar ceilalti la politia municipala,iar dosarele au ajuns la 2 procuroro si asa mai departe......
se poate anexa dosarele ca sa am un singur proces? daca da care este modalitatea?
sa scriu o cerere catre judecatorie si sa l trimit prin fax sau???????
Cel mai recent răspuns: pici80 , utilizator 09:12, 29 Noiembrie 2012
da,ambii lucreaza direct cu parchetul de pe linga tribunal,dar plangerile depuse au ajuns la 2 procurori.....deci 2 dosare la parchet,2 la tribunal
ma mira ca nu si-a dat grefiera sef seama...
deja a trecut primul termen cand a ajuns dosarul celalalt la judecatorie
cei de la parchet au stiut faptul ca am 2 dosare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tratat ca recidivist pici80 pici80 am 5 condamnari(10 luni,1 an 11 luni,2ani,2ani cu supraveghere,2 ani cu supraveghere...) iar la al saselea am primit 1 an 6 luni..asadar au contopit,a ramas ... (vezi toată discuția)
Cui adresez plangerea penala? C_CRISTINA C_CRISTINA Cui adresez plangerea penala pentru emiterea unor cecuri fara acoperire? Politiei? Procurorului? Pot sa fac aceeasi plangere pentru 2 infractiuni? Atat pe ... (vezi toată discuția)
Conexare dosare? animacikaa animacikaa buna am trei dosare la politia judeteana ......... 2 pers au depus plangere la un politist,9 pers la un alt politist..si asa pot sa cer conexarea dosarelor? ... (vezi toată discuția)