avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... 1 decembrie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

1 decembrie

este posibil sa se dea ceva de 1 decembrie privind detinutii?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:12, 26 Noiembrie 2012
În niciun caz :)
multumesc
Eeee......ati auzit dvs. ceva despre o lege in pregatire, cu amnistieri si gratieri, dar inca este la nivel de initiativa. Asa ca anul acesta, doar meniul din penitenciare va fi special (asa prevede si legea - de sarbatori e "musai" regimul special) si poate accesul prelungit la TV, in scop educativ.
Nu a fost parafat niciun document care sa prevada gratiere aparte pentru ziua de 1 decembrie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

gratierea unor pedepse elelnacristina elelnacristina am vazut la tv ca sa propus o lege ca anumitor persoane private de libertate li se va gratia pedeapsa...imi poate explica cineva ??? multumesc (vezi toată discuția)
Proiect de lege privind gratierea unor pedespe si amnistierea unor infractiuni Ana Cristina Margu Birou de mediator Ana Cristina Margu Birou de mediator Conform unui proiect de lege intitulat \\\\"Lege pentru amnistierea unor infracţiuni şi graţierea unor pedepse\\\\", depus la Cameră de deputaţii ... (vezi toată discuția)
Decret de gratiere?? lung.raluca lung.raluca Stie cineva daca se fac gratieri colective? S-a semnat decret din partea presedintelui? Se pare ca s-a anuntat la stiri despre ceva gratieri dar din pacate ... (vezi toată discuția)