avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1253 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... de unde pot recupera permisul auto
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

de unde pot recupera permisul auto

am platit amenda administrativa.multumesc.permisul m-ia fost retinut la politia busteni eu locuiesc in ilfov.
Cel mai recent răspuns: Nãstase Cristian-Mihail , Consilier juridic 20:24, 26 Noiembrie 2012
Pentru ce ati platit amenda, ati avut dosar penal? Permisul se restituie pe baza ordonantei sau hotararii prin care s-a luat masura neinceperii urmaririi penale .
fii mai explicit
pol busteni ti-a retinut permisul si te-a amendat contraventional?
permisul il iei de la pol rutiera de domiciliul - adica ilfov

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum cotest un pv intocmit in urma unui accident cu victime? denisa_m denisa_m Buna ziua, in luna ianuarie 2009 am fost implicata intr-un accident \"soldat cu victime\". Initial i-a fost luat permisul celuilalt sofer, apoi el a primit ... (vezi toată discuția)
Prescriptie, proces verbal contraventie circulatie costi1 costi1 Stimati colegi, Am o speta f interesanta, si anume, in luna februarie 2006 am fost prins de aparatul radar cu viteza de 118 km/h in localitate, ... (vezi toată discuția)
Problema permis tarnu eugen tarnu eugen navigand pe forum am vazut o discutie ,identica problemei mele,in urma cu ceva timp am fost depistat de catre un control al pol rutiere,in timp ce imi duceam ... (vezi toată discuția)