avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... drepturile persoanelor cu handicap grav permanent ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

drepturile persoanelor cu handicap grav permanent ...fara probleme locomotorii

In martie 2012 am platit o asigurare obligatorie pentru un autoturism capacitate cilindrica 1781 cmc in valoare de 120 lei fiind in acest fel scutit de plata integrala a asigurarii pe 6 luni in baza certificatului de handicap. in 26 noiembrie 2012 nu mi s-a mai acordat aceasta reducere la jumatate la nici o societate de asigurare fiind nevoit sa platesc pretul integral de 267 lei. toate societatile de asigurare intrebau daca am masina adaptata handicapului meu desi eu suferind cu rinichii si neavand membre lipsa sau mutilate nu am nevoie de masina adaptata......cosiderand ca sunt nedreptatit intreb: ce drepturi am eu ca si persoana cu handicap grav parmanent? si: daca sunt nedreptatit cui ma adresez sa imi pot rezolva problemele? rog raspuns...sunt disperat ...Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 01:42, 27 Noiembrie 2012
Nu se acorda reducere de 50 % la politele de asigurare RCA, decat persoanelor cu deficiente locomotorii.
Mergeti la alta societate de asigurari data viitoare, firmele aplica politici diferite. Stiu sigur ca Alianz-Tiriac și Astra acorda reducerea la persoane cu handicap accentuat sau grav.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Polita rca Jeremy Jeremy In urma cu 3 saptamani un prieten de-al meu a facut o polita rca cu reducere de 50% pentru handicapat prin intermediul unui agent broker de asigurari. La ... (vezi toată discuția)
Taxa de prima inmatriculare only_me only_me Am cumparat o masina din Franta, inmatriculata 2005. Sotul meu este cu handicap de gradul II grav. Mentionez ca nu este handicap locomotor. Am vreo reducere ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto persoana cu handicap ralucaluca ralucaluca intrebarea mea este cum as putea inmatricula masina in romania, avand in vedere ca fiul meu minar are handicap grav. daca ar putea cineva sa ma sfatuiasca in ... (vezi toată discuția)