avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... am inceput sa disper
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

am inceput sa disper

Buna ziua,cred ca autoritatile vor sa disperam si sa nu mai luptam pentru interesul nostru.Va rog sa/mi spuneti daca e normal faptul ca fiind in litigiu cu casa de pensii,am cistigat procesul,casa de pensii a depus in 5.01 2009,recurs,am fost sa/mi vad dosarul si Domnii de acolo au scos din ea recursul si nu mi/au dat voie sa/l vad.??!!Plus ca e 2 februarie si nu am primit de la instanta inca nimic,imediat a trecut o luna.Foarte tare m/am saturat..ma intretin copii cu toate ca as avea dreptul sa ma pensionez,o yi frumoasa va doresc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 00:33, 12 Februarie 2009
Normal ca nu e niciun rezultat, numarul e de la Tribunalul Cluj: [ link extern ] *
(trebuie pusa si steluta la finalul adresei, altfel nu merge)

Scrie asa:
04/12/2008 Admis fond
09/01/2009 respins cererea de completare Încheiere


La curtea de apel n-am gasit nimic cautand dupa parti.
Ultima modificare: Marți, 10 Februarie 2009
ContSters20980, utilizator
Scuze ca tot va deranjez,dar la ghiseu la dosare mi/au spus acum o luna ca nu pot sa definitivez hotarirea pentru ca casa de pensii a facut recurs,cererea pentru complectare a fost a mea care e respinsa.Asta e marea problema care m/ar interesa,daca a facut recurs sau nu si/sau cind va fii recursul,pentru ca a trecut mai mult de o luna..pe mine ma itretin copii si nu mai suport,as vrea sa ajung o data la capatul acestui proces.Pe internet nu ar trebui sa apara ca au facut recurs??V a multumesc inca o data
1. Numarul de dosar de la fond se va mentine si in recurs.
2. Am cautat dupa numarul de dosar, dar cauza nu apare inca inregistrata la Curtea de Apel Cluj. Acest lucru nu ma mira, intrucat dosarul nu pleaca de la tribunal pana nu va fi redactata incheierea pronuntata in 09.01.2009.
Faptul ca in 5 ianuarie, CAS a depus tecurs ar trebui sa apara pe internet?Multumesc mult,scuze..
Data inregistrarii recursului va aparea pe site-ul Curtii de Apel dupa ce ajung dosarul de fond si motivele de recurs la Curtea de Apel.
Data depunerii recursului nu apare pe site.
Ultima modificare: Miercuri, 11 Februarie 2009
Gabriela Pintea, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Recurs emanuellen emanuellen Buna ziua din nou,mai am o problema,de data aceasta am eu o problema,la procesul cistigat de mine cu casa de pensii EI au facut recurs,oare intimpinrea poate ... (vezi toată discuția)
Divort - a facut recurs ionut c ionut c Am castigat prima faza a divortului (la judecatorie) ,a introdus apel - l-a pierdut ca netimbrat,iar acum a introdus recurs. Avand in vedere ca eu locuiesc ... (vezi toată discuția)
Termen dosar auto ploiesti okolino okolino Buna ziua, as dori si eu sa stiu daca avocatul meu isi face treaba. Am 2 dosare recuperare taxa auto si l.am platit conf. intelegerii. A intocmit actele, ... (vezi toată discuția)