avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general creditare societate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

creditare societate

este adevarat ca nu mi se mai poate restitui creditarea facuta la societate daca au trecut 3 ani?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 20:15, 28 Noiembrie 2012
Intocmiti act aditional la contractul de imprumut, cu mentiunea ca se prelungeste perioada de restituire a imprumutului, deoarece nu s-a putut achita suma respectiva. Mentionati alt termen de restituire.

Actul sa fie semnat de ambele parti, atat de imprumutat, cat si de imprumutator.
Ultima modificare: Marți, 27 Noiembrie 2012
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
dar daca e vorba de banii asociatuluii unic? o sa-mi iau banii cand pot
Nu conteaza ca sunteti asociat unic. Aveti chitanta/e care sa ateste imprumutul societatii de catre Dvs.Trebuie sa existe un document legal. Contractul de imprumut si act aditional de prelungire a imprumutului pana la o anumita data. Contractul de imprumut l-ati intocmit?
am chitante , dar nu am contract de imprumut
Buna seara,

Pentru fiecare chitanta intocmiti cate un contract de imprumut, dar la data creditarii (data chitantelor) in care sa mentionati suma imprumutata, perioada pe care se acorda imprumutul (data restituirii imprumutului) si ca suma nu este purtatoare de dobanda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Creditare societate de catre asociat unic Emamea Emamea Buna ziua. Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. Sunt asociat unic si administrator la un SRL.Doresc sa creditez societatea cu o suma de bani, suma ... (vezi toată discuția)
Chitanta sau dispozitie de incasare. niko 94 niko 94 Pt creditare societate de catre asociati se elibereaza chitanta sau dispozitie de plata? (vezi toată discuția)
Contract imprumut societate de catre administrator niko79 niko79 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea intrebare: administratorul a imprumutat societatea cu diverse sume de cate 2, 3 ori pe luna, de ex in cursul unui ... (vezi toată discuția)