avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Reziliere contract
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Reziliere contract

La un contract de inchiriere in care se specifica termen de reziliere 30 zile, se face un act aditional 1 in care se modifica acest termen in 90 zile. Ulterior se incheie un act aditional 2 de prelungire a contractului in care nu se mai specifica nimic legat de termenul de reziliere.
D.p.d.v. juridic, care este termenul de reziliere actual, cel de 30 zile din contractul prelungit sau 90 zile din actul aditional expirat?
Multumesc.
Termenul de reziliere este cel din ultima modificare - din actul aditional 1 adica 90 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acord tacit bogdan77m bogdan77m Daca un contract de inchiriere are stipulat la un articol faptul ca se prelungeste prin acordul tacit al partilor daca una dintre parti nu notifica celeilalte ... (vezi toată discuția)
Act aditional contract de inchiriere ContSters62729 ContSters62729 Am facut un contract de inchiriere al unui spatiu comercial pe o perioada de 3 ani. Acum chiriasul a dorit o chirie mai mica (criza),iar eu m-am folosit de ... (vezi toată discuția)
Prelungire cim Tamaska Tamaska Buna ziua! Contractul individual de munca incheiat pe perioada determinata ( 2 luni) se poate modifica doar cu un act aditional pentru perioda nedeterminata cu ... (vezi toată discuția)