avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Creditor si lichidator!!!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Creditor si lichidator!!!

Buna ziua,

Am de recuperat salarii restante de la fostul angajator care, intre timp a intrat in insolventa.

Tocmai ce am primit din partea lichidatorului o informare scrisa in ceea ce priveste tabelul creantelor firmei ce este in insolventa, si ma regasesc in acest tabel. De asemenea, mi se spune ca va avea loc o adunare a creditorilor.

Lichidatorul solicita aprobarea unui anumit "onorariu lunar in cuantum de ... si a unui procent de ... incasate in averea debitoarei rezultate din valorificarea de active apartinand debitoarei precum si recuperari de creante".

Ce nu inteleg este de ce mi se cere o astfel de aprobare daca oricum nu se vor face retineri din suma ce imi este datorata mie.

Un alt punct al sedintei il reprezinta si "desemnarea comitetului creditorilor". De ce este nevoie de acest comitet??

Este necesar ca eu sa trimit un raspuns acestei case de insolventa? (ptr ca ei asta solicitata daca nu se poate sa ma prezint la sedinta, sa imi exprim punctul de vedere prin fax sau email...)

Multumesc!
Acestera sunt acte obliogatorii in procedura de insolventa .Puteti trimite o scrisoare la adrersa lichidatorului in care aratati ca sunteti de acord cu cele inscdrise in comunicare , mai ales ca sunteti inscri8sa in lista creditortilor. Nu este nevoie sa va prezentati la proces sau la ad. creditorilor, oricum acestea vor avea loc si in lipsa dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma in insolventa - se mai poate face executare silita? IOANA9 IOANA9 Fostul angajator are sa imi plateasca mai multe salarii restante. Ma poate ajuta un executor sa recuperez aceasta datorie daca firma se afla in insolventa, ... (vezi toată discuția)
Lichidator pentru dizolvare asociatie elenamarta elenamarta In cf. cu art. 57 din OG a asociatiilor si fundatiilor, dizolvrea se face cu hot. AG si alegerea unui lichidator. Am o asociatie fara probleme, cu o ... (vezi toată discuția)
Firma in insolventa paveloanaraluca paveloanaraluca Firma la care am lucrat se afla in procedura de insolventa. Deja a fost afisat un tabel preliminar cu creantele societatii in care nu ma regasesc. Pana pe ... (vezi toată discuția)