avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1191 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... suma minima pe care sa o declar la notar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

suma minima pe care sa o declar la notar

in anul2005 am trimis mamei mele din strainatate bani sa-mi cumpere un apartament.la cumparat pe numele ei eu neavand cum sa trimit procura.este un paragraf in actul de vanzare-cumparare cu banii de la mine a fost achizitionat apartamentul.care ar fi suma minima pe care sa o declar la notar sa platesc mai putin la acte? va multumesc

Alte discuții în legătură

Contract vanzare -cumparare intre parinte si copil Adela2018 Adela2018 Buna ziua! Ma aflu in situatia in care fiind plecata din tara, am trimis mamei o suma de bani pentru a cumpara un apartament . Neavand imputernicire sa il ... (vezi toată discuția)
Procurator fonduri alina.vrabie alina.vrabie buna ziua, sunt intr-o situatie disperata: mama mea este procurator de fonduri (in actele de vz-cump) la achizitionarea unui apartament.la proprietari ... (vezi toată discuția)
Contributie exclusiva madarolivia madarolivia Buna ziua. am si eu o propblema cu un partaj. Ne-am casatorit la data de 07.09.2003 si am divortat in 2012. In timpul casatoriei am dobandit 2 imobile, care ... (vezi toată discuția)