avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contributie exclusiva
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contributie exclusiva

Buna ziua. am si eu o propblema cu un partaj. Ne-am casatorit la data de 07.09.2003 si am divortat in 2012. In timpul casatoriei am dobandit 2 imobile, care le-am cumparat din bani proprii. Data la care le-am cumparat a fost dupa 2 saptamani dupa incheierea casatoriei. Inainte de casatorie am fost in strainatate ani de zile si am trimis mamei bani ca sa cumpere aceste imobile. Unul l-a cumparat pe numele ei si pentru celalalt a dat ca si avans jumatate din suma. Dupa ce m-am casatorit, la doua saptamani, am trecut imobilele pe numele meu, dar ca si bunuri comune.pot dovedi contributia exclusiva? va multumesc
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 17:29, 27 Martie 2013
Dacă puteți dovedi contribuția exclusivă, instanta vă va atribui imobilele în intregime, fără plata unei sulte. Aveti acte sau martori care sa arate cele expuse?
Care a fost forma juridica prin care au fost trecute pe numele dvs.
contract de vanzare cumparare la notar. acte nu am , deoarece am trimis banii prin diferiti soferi. am martori care stiu ca am lucrat in strainatate si un copil in plasament caruia sotul i-a recunoscut ca am cumparat totul singura din bani proprii.
Cine a semnat in numele dvs. la cumparator? Trebuie sa intrati in posesia actelor pentru a fi studiate, altfel nu puteti primi un raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributie exclusiva - partaj bunuri comune madarolivia madarolivia Buna ziua. am si eu o propblema cu un partaj. Ne-am casatorit la data de 07.09.2003 si am divortat in 2012. In timpul casatoriei am dobandit 2 imobile, care ... (vezi toată discuția)
Divort ContSters344083 ContSters344083 Din pacate am ajuns unde nu as fi vrut niciodata.Casa este pe numele sotiei luata de parinti ei....dupa 7 ani de convietuire am ceva drepturi la partaj? Sau ... (vezi toată discuția)
Partajarea bunurilor din concubinaj? (sanse doar cu martori...?) larisa09 larisa09 Am 32 de ani si am trait in concubinaj timp de 6 ani cu un barbat cu care am fost cununata doar religios si am facut nunta festiva. (nu am facut cununia ... (vezi toată discuția)