avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Nedreptatita de instanta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Nedreptatita de instanta

Ce se poate face in cazul in care o persoana se simte nedreptatita de instanta? (Nu sunt chestiuni discutabile, e vorba de calcule simple care s-au efectuat gresit. Am facut apel si recurs, fara nici un rezultat.) Intrebarea mea e CE cale de atac mai exista in acest moment. Multumesc anticipat.

din pacate nici una.
Impotriva hotararilor irevocabile mai exista doua cai extraordinare de atac. Contestatia in anulare si Revizuirea, sunt strict prevazute de lege si pot fi exercitate numai in conditii exceptionale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cai de atac ioanandrei ioanandrei Va rog mult sa-mi spuneti : daca intr-un proces( cauza evaluabila in bani , bun imobil evalut peste 100.000,0 ron) , unde prima instanta ,care a judecat ... (vezi toată discuția)
Procedura bughi69 bughi69 Buna ziua Dupa recursul unui proces de contencios administrativ daca acesta a fost nefavorabil, \"dar totusi\" , care ar fi caile de a merge mai departe ? ... (vezi toată discuția)
Incalcarea principiul contradictorialitatii in apel - plangere penala impotriva judecatoarelor, sau alta cale de atac? maria234 maria234 Buna ziua. Am facut plangere penala impotriva unor judecatoare de la Curtea de Apel Bucuresti prntru incalcarea principiului contradictorialitatii si ... (vezi toată discuția)