Am facut o reclamatie in 29.08.2011 la S.C. DA VINNCI SRL OVIDIU deoarece tabla de pe casa mea, montata in 2008, a inceput sa isi piarda culoarea si are garantie 10 ani. Am aflat, in urma instiintarii de catre DA VINCI, ca este in insolventa. Nea propus( suntem 600 de pagubiti, doar 200 cu reclamatii) sa o dam in judecata intr-un bloc comun, sa fie un singur dosar, si la ranul ei saifie mai usor de a recupera paguba de la firma furnizoare SC MEGAPROFIL SRL, ca sa aiba de unde sa ne despagubeasca pe noi.
Ce trebue sa fac eu, in afara de dat in judecata care este inevitabil, ca sa fiu luat in considerare, in caz ca lichidarea lui DA VINCI, in urma declararii falimentului, daca va avea loc pana sa inceapa procesul de judecata sau incheierea acestuia? Si pe unde trebuie sa ma inregistrez? Sau deaja ar trebui sa fiu inregistrat in urma reclamatiei facute, cu numar de inregistrare, la S.C DA VINCI SRL?
Daca s-a deschis procedura insolventei impotriva societatii debitoare, v-as recomanda sa luati legatura cu administratorul/lichidatorul desemnat si sa formulati declaratie de creanta. In cazul in care nu veti fi inscris in tabel nu mai puteti recupera sumele de bani. In ceea ce priveste oportunitatea formularii unei actiuni oblice, apreciez ca este necesar sa fiti dvs inscris in tabelul creditorilor iar apoi sa vedeti ce demersuri puteti intreprinde.