avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Control incrucisat
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Control incrucisat

Ce documente trebuie sa prezinti la un control incrucisat?
A fost verificata o societate si s-a extins si la o alta societate dar anuntul a fost numai telefonic nu s-a primit inca instiintare.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Marian Trutan , Contabil 19:35, 29 Noiembrie 2012
Conform art.97 din Codul de procedura fiscala controlul incrucisat consta in verificarea documentelor si operatiunilor impozabile ale contribuabilului,in corelatie cu cele detinute de alte persoane.Acesta poate fi si inopinat(se desfasoara oricand,fara instiintare prealabila).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Control pfa eugen_r2 eugen_r2 Bună ziua, Am un pfa cu domeniu de activitate \"realizare de software la comandă\". Sediul l-am stabilit într-un imobil din zona rurală pe unde nu trec ... (vezi toată discuția)
Avizul de inspectie fiscala ezeuctpc ezeuctpc Fara un aviz de inspectie fiscala emis in scris inainte catre asociatia de proprietari, presedintele primeste o invitatie in care se spune ca trebuie sa se ... (vezi toată discuția)
Legalitate sau abuz? Adrian Copil Adrian Copil Este legal ca administratorul unei societati comerciale sa fie sunat de catre un comisar al garzii financiare pe telefonul mobil si sa fie invitat la sediul ... (vezi toată discuția)