avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cei de facut
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cei de facut

buna am o intrebare. am o fetita rezultata in urma concubinajului ,acum suntem despartiti dar as dori s-o intrtin eu ce pot face? am vrun drept .vreun temei legal mai ales ca mama feteitei nici nu vrea sa auda de asta
Cel mai recent răspuns: MARIUS TESLEVICI , Avocat 01:13, 3 Februarie 2009
depinde foarte mult de dumneavoastra.Daca doriti cu adevarat, cereti prin instanta incredintarea copilului.Pregatiti foarte bine procesul, argumente solide, probe, martori si cred ca puteti reusi.
...daca doriti doar sa o intretineti e foarte simplu, puteti trimite saptamanal / lunar diverse sume de bani copilului precum si alte bunuri necesare si utile cresterii si educarii acestuia:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie copil util util Care sunt sansele de obtinere a custodiei copilului ( fetita 10 ani ) de catre tata, in cazul in care mama a parasit caminul conjugal, traind in concubinaj cu ... (vezi toată discuția)
Ordonanta prezidentiala incredintare minor daneluta daneluta Buna ziua.Este vorba de o ordonanta prezidentiala incredintare minor.Am intentat actiune de divort si ordonanta presedintiala ptr incredintare minor.Am o ... (vezi toată discuția)
Incredintare copil concubinaj luci22bv luci22bv sunt tatal copilului,copilul este pe numele meu dar cu domicilul pe adresa mamei la care si sta,noi suntem despartiti si vreau sa stiu daca pot sa i-au baiatul ... (vezi toată discuția)