avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 321 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii hello
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

hello

ce se intampla=D>
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 20:24, 29 Noiembrie 2012
Ne jucam de-a Razboiul Clonelor, asta se intampla :)

Adica dumneavoastra va faceti cate un cont pe zi pentru aceeasi intrebare iar noi va stergem subiectele pentru ca acest lucru nu este permis de Regulamentul forumului:
Fiecare utilizator este identificat printr-un singur nume de utilizator (user). Înregistrarea sub alt nume a aceleiasi persoane se numeste "clona", aceasta practica nefiind acceptata in nicio comunitate online si conducand la stergerea tuturor clonelor.
www.avocatnet.ro/content/tag...

Pentru ca poate va linistiti odata cu problema dvs. va pun aici raspunsul dat de av. Razvan Patrascu:


Din ceea ce descrieti dvs aici pare ca ati facut un denunt ,nu inteleg de ce l-ati trimis la ICCJ,probabil acestia o sa va trimita denuntul organelor competente daca este facut conform art.223 c.p.p.
ART. 223
Denunţul
#M36
(1) Denunţul este încunoştinţarea făcută de către o persoană fizică sau de către o persoană juridică despre săvârşirea unei infracţiuni.
#B
(2) Denunţul trebuie să conţină aceleaşi date ca şi plângerea.
(3) Denunţul scris trebuie să fie semnat de denunţător, iar în cazul denunţului oral, acesta se consemnează într-un proces-verbal de către organul în faţa căruia a fost făcut.
#M64
(4) Dispoziţiile art. 222 alin. 9 se aplică în mod corespunzător.
#B

Ultima modificare: Joi, 29 Noiembrie 2012
Ares-3, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chitanta de mana stanoiu stanoiu Buna ziua, Dupa moartea mamei am cerut sa fie dezbatuta mostenirea. La dezbaterea mostenirii m-am confruntat cu urmatoarea situatie. Sora mea are o chitanta ... (vezi toată discuția)
Partaj bun comun deja pierdut? ggretti ggretti Buna ziua! O persoana a imprumutat doi soti cu o suma de bani, iar sotii au garantat cu un spatiu-bun comun. La data cand s-a semnat imprumutul cei doi ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare carte identitate cu noul nume alina_25 alina_25 M-am casatorit in ianuarie cu o prsoana d acelasi sex in olanda in urma acstei casatorii hotarandu-ma sa imi shimb s numele prelund numele partenerei ... (vezi toată discuția)