ContSters250994 
	    	Utilizator

ContSters250994 
	    	Utilizator	    

ContSters82289 
	    	Utilizator

ContSters82289 
	    	Utilizator	    

ContSters82289, utilizator
 ContSters82289, utilizator 	
			~ final discuție ~
 Catalinfreewifigratis	                   

Buna ziua. Am o mare confuzie in familie. Mama vrea sa imi dea cu act de vanzare cumparare un teren, dar  noi suntem 4 frati iar actele sunt pe ambii parinti ... (vezi toată discuția)
	                    Catalinfreewifigratis	                   

Buna ziua. Am o mare confuzie in familie. Mama vrea sa imi dea cu act de vanzare cumparare un teren, dar  noi suntem 4 frati iar actele sunt pe ambii parinti ... (vezi toată discuția)

mm21	                   

Buna seara, am urmatoarea speta:
-in urma decesului tatalui meu am ramas 5 frati si mama, care i-am cedat partea noastra unui farte mai mare(frati impreuna cu ... (vezi toată discuția)
	                    mm21	                   

Buna seara, am urmatoarea speta:
-in urma decesului tatalui meu am ramas 5 frati si mama, care i-am cedat partea noastra unui farte mai mare(frati impreuna cu ... (vezi toată discuția)

lucian1962	                   

Am cedat fratelui partea mea de mostenire din partea tatalui ( 1/8 dintr-un imobil) si am citit pe forum ca nu mai pot revoca actiunea mea. In momentum de fata ... (vezi toată discuția)
	                    lucian1962	                   

Am cedat fratelui partea mea de mostenire din partea tatalui ( 1/8 dintr-un imobil) si am citit pe forum ca nu mai pot revoca actiunea mea. In momentum de fata ... (vezi toată discuția)