avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Detalii sentinta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Detalii sentinta

Salutare,cunosc pe cineva care a avut niste probleme in Germania acum ceva timp,a primit o amenda,a achitat-o...iar acum s-a pomenit cu un dosar penal in tara ! obiectul dosarului : recunoaşterea hotărârilor penale sau a altor acte judiciare străine (Legea 302/2004) persoana respectiva ar vrea sa stie la ce sa se astepte,daca este grav...Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:10, 2 Decembrie 2012
E posibil sa se vrea arestarea persoanei.

Fara a se merge la dosarul cauzei de un avocat nu se poate ghici.

Daca era vorba de amenda nu se ajungea la aceasta procedura judiciara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recunoastere sanctiune pecuniara onel666 onel666 am primit o citatie cu urmatoaru obiect: recunoaşterea hotărârilor penale sau a altor acte judiciare străine (Legea 302/2004) RECUNOAªTERE SANCŢIUNE ... (vezi toată discuția)
Citatie - recunoasterea hotararilor bighi51 bighi51 am primit o citatie in care scrie sa ma prezint in instanta in calitate de intimat,pentru fond-recunoasterea hotararilor penale sau a altor acte judiciare ... (vezi toată discuția)
Sancțiune pecuniara XFIGX XFIGX “Sunteți chemat in aceastà instantà, in calitate de condamnat in dosarul cu obiectul recunoasterea hotárarilor penale sau a altor acte judiciare stráine ... (vezi toată discuția)