avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Ultima zi de plata
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Ultima zi de plata

Daca ultima zi de plata a facturii la cablu a picat acum vineri 30 noiembrie ,nu poti plati in urmatoarea zi lucratoare , deja la 18:40 m-au deconectat. Eu am crezut ca este ca la banca daca ultima zi platitoare era sambata sau duminica plateam luni fara nici o problema.

As dori ceva argumentat pe legislatie sa ii pot reclama la protectia consumatorilor.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 19:22, 2 Decembrie 2012
Cautati ce scrie in contract referitor la masurile pe care le poate lua firma furnizoare in caz de neplata - deconectare fara preaviz, la cate zile de la termenul de plata etc. Nu exista in legislatie ceva concret legat de cazul dvs., insa puteti aduce in atentia ANPC vreo clauza pe care o considerati abuziva.
Mi se pare exagerata masura la un interval atat scurt, de regula in prima faza se aplica penalitati.

Ca sa ii reclamati trebuie mai intai sa luati legatura cu ei si sa aveti un raspuns referitor la problema dvs. Citit acest topic ca sa vedeti cum se intocmeste o reclamatie la ANPC:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantie produs zuzuna zuzuna Am cumparat un ceas relativ scump ce are garantie 2 ani. In 6 luni insa de la cumparare l-am reparat de 3 ori. desi am solicitat un alt ceas, e clar ca acesta ... (vezi toată discuția)
Bună ziua am fost în concediu medical ,5 zile concediul sa ... Noahcristi Noahcristi Bună ziua am fost în concediu medical ,5 zile concediul sa terminat vineri iar sâmbăta este tura mea seful vrea sa ma trimită acasă a spus ca nu am.ce ... (vezi toată discuția)
Probleme cu furnizor servicii tv miticamanea miticamanea Sunt abonat Romtelecom pentru un pachet de servicii de telefonie, internet şi televiziune prin internet (IPTV), ultimul serviciu contractat fiind televiziunea ... (vezi toată discuția)