zerognost 
	    	Utilizator

zerognost 
	    	Utilizator	    

Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator
 Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator 	
			 rm7	                   

Buna ziua. Acum cateva zile am furat dintr-un magazin o pereche de papuci. Am fost surprins la iesirea din magazin iar domnul de la protectie m-a prins si m-a ... (vezi toată discuția)
	                    rm7	                   

Buna ziua. Acum cateva zile am furat dintr-un magazin o pereche de papuci. Am fost surprins la iesirea din magazin iar domnul de la protectie m-a prins si m-a ... (vezi toată discuția)

vladutz_vladutz	                   

Buna ziua.. cu toate ca imi este foarte greu trebuie sa o fac. 
Acum ceva timp am luat un telefon de la un coleg( l-am furat) si apoi l-am si vandut!
Acum ... (vezi toată discuția)
	                    vladutz_vladutz	                   

Buna ziua.. cu toate ca imi este foarte greu trebuie sa o fac. 
Acum ceva timp am luat un telefon de la un coleg( l-am furat) si apoi l-am si vandut!
Acum ... (vezi toată discuția)

florinat	                   

Buna ziua, 
Am si eu o curiozitate despre procedura care se aplica in cazul unui furt din locuinta. In fapt, un amic al pagubitului i-a sustras acestuia ... (vezi toată discuția)
	                    florinat	                   

Buna ziua, 
Am si eu o curiozitate despre procedura care se aplica in cazul unui furt din locuinta. In fapt, un amic al pagubitului i-a sustras acestuia ... (vezi toată discuția)