avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt cu returnarea pagubei ....
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt cu returnarea pagubei ....

Buna ziua.
In urma cu doua saptamani s-a furat un telefon mobil din clasa nepoatei mele de 16 ani. Faptasul a fost descoperit, iar telefonul furat a fost returnat in prezenta doamnei diriginte, fara a se face o plangere la politie si fara a se cere despagubiri. As vrea sa imi spuneti va rog daca parintii copilului pagubit fac plingere ce se mai poate intampla cu nepoata mea, ea fiind faptasul spre rusinea noastra.

Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:12, 3 Decembrie 2012
Este destul de pedepsita ,prin faptul ,ca rusinea pe care o trage acum!!!!
Poate va înțelege ceva din ceeace a facut si pe viitor nu mă mai face asemeni lucruri.
Cel mai frumos ar fi sa ceara iertare colegului..........
claus1001 a scris:

Are 17 ani....si nu a mai avut antecendente penale....

Poate primi o amenda administrativa daca se va depune o plangere penala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt prima abatere rm7 rm7 Buna ziua. Acum cateva zile am furat dintr-un magazin o pereche de papuci. Am fost surprins la iesirea din magazin iar domnul de la protectie m-a prins si m-a ... (vezi toată discuția)
Cer ajutor!!! vladutz_vladutz vladutz_vladutz Buna ziua.. cu toate ca imi este foarte greu trebuie sa o fac. Acum ceva timp am luat un telefon de la un coleg( l-am furat) si apoi l-am si vandut! Acum ... (vezi toată discuția)
Furt telefon mobil din locuinta florinat florinat Buna ziua, Am si eu o curiozitate despre procedura care se aplica in cazul unui furt din locuinta. In fapt, un amic al pagubitului i-a sustras acestuia ... (vezi toată discuția)