avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... realizarea dosarului pentru crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

realizarea dosarului pentru crestere copil

Va rog ajtati-ma cu un model de "cerere aprobata si inregistrata de catre angajatolul la care isi desfasoara activitateapersoana indreptatita;sa se mentionezeperioada pentru care opteaza"
Multumesc! CONTABILA FIRMEI LA CARE LUCREZ NU STIE CUM SA O FORMULEZE.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 20:13, 4 Decembrie 2012
Domnule director,
Subsemnata.... salariata in functia de ........va rog sa aprobati concediu pentru cresterea copilului incepand cu data de ......... ( treceti a 43 -a zi de cand ati nascut) Mentionez ca salicit concediu crestere copil pana la varsta de ..... ( treceti 1 sau 2 ani dupa cum ati hotarat dvs.).

Data semnatura

Pe aceasta cerere conducatorul unitatii scrie "de acord", iar la secteratiat se da numar de inregistrare, dupa care se face o copie pe care o veti pune in dosar.
Ultima modificare: Duminică, 2 Decembrie 2012
leuca_luminita, utilizator
va multumesc mult!
Angajatorul trebuie sa mai emita si o decizie de suspendare a contractului individual de munca din care veti pune o copie la dosarul pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere încetare activitate takytaky1 takytaky1 Bună seara!as dori un model de cerere pentru a putea duce la fabrica unde lucrez, dosarul pt indemnizație de creștere copil.mi sa spus că trebuie să ... (vezi toată discuția)
Cerere suspendare contract Iulia5 Iulia5 Buna ziua! Recent am luat loc la rezidentiat si urmeaza sa fiu repartizata sa incep munca la 1 ianuarie. Eu sunt deja in concediu de crestere copil si primesc ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil de la1 iulie VLADUTZA07 VLADUTZA07 Buna Ma puteti ajuta cu un model de cerere de modificarea suspendarii pentru concediu crestere copil de la 1 la 2 ani in conformitate cu noua lege de la 1 ... (vezi toată discuția)