avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Traducere certificate de naºtere
Discuție deschisă în Traduceri

Traducere certificate de naºtere

Buna ziua tuturor! Mi-as dori sa stiu cat m-ar costa traducerea celor 2 certificate de nastere ale copiilor mei nascuti in Spania?In momentul de nastere ma aflu in Romania. Va multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 5 Decembrie 2012
Laura Ciobeica, moderator
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 13:55, 3 Decembrie 2012
Buna ziua.
Pretul traducerii unui document poate varia de la 15.00 la 25.00 lei, depinde de oras si de traducatorul la care apelati. Pentru ca documentul tradus sa aiba valoare legala trebuie ca notarul sa legalizeze semnatura traducatorului. Acest din urma serviciu mai costa 38.00 lei/document sau exemplar. In concluzie, pentru traducerea si legalizarea celor 2 certificate de nastere - 1 exemplar din fiecare - costul aproximativ este de 126.00 lei.
Va recomand sa realizati traducerea documentelor in Romania pentru ca la consulatul roman din oricare oras din Spania, costurile pentru acest demers pot fi mai mari.
:luck:
L.C.
Ultima modificare: Miercuri, 5 Decembrie 2012
Laura Ciobeica, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Costuri traducere ºi legalizare documente madalina883 madalina883 scuzati ma am si eu o imtrebare cam cat poate sa ma coste traducerea in italiana si legalizareaz cu apostile dela haga pentru certificatul de nastere si ... (vezi toată discuția)
Ce fel de act / cerere este necesara pentru a actiona in numele unui ong american in romania alex16ss alex16ss Mentionez ca ONG-ul nu este prezent in Romania si doreste ca eu sa il reprezint prin organizarea unui eveniment, oferindu-mi drepturi depline de a organiza, ... (vezi toată discuția)
Traducere act calificare in alta limba alina_25 alina_25 Cat timp dureaza traducerea unui certificat de calificare in alta limba ma refer de exemplu calicare bucatar ospatar etc in spaniola sa zicem ca acolo ... (vezi toată discuția)