avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Costuri traducere ºi legalizare documente
Discuție deschisă în Traduceri

Costuri traducere ºi legalizare documente

scuzati ma am si eu o imtrebare cam cat poate sa ma coste traducerea in italiana si legalizareaz cu apostile dela haga pentru certificatul de nastere si certificatul de celibe?va multumesc
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 22:52, 29 Iunie 2012
Taxele difera de la un notar la altul.
in orice caz e posibil sa coste 150 de euro mai mult sau mai putin???
Costul aplicarii apostilei costa 25 lei/document, costul traducerii variaza de la 18 la 25 lei/pagina sau document la care se adauga cca. 38 lei pretul de legalizare al traducerii de catre notar. Un total aproximativ al costurilor pentru apostilarea, traducerea si legalizarea documentelor mentionate este 130 lei.
Apostila se anexeaza la documentul original apoi se traduce si se legalizeaza la notar. Pentru aplicarea apostilei trebuie sa va adresati prefecturii din orasul de domiciliu.
Lista prefecturi in toate orasele: [ link extern ]
Taxe aplicare apostila: [ link extern ]
L.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Traducere apostilata!/vs/ act original apostilat ContSters298839 ContSters298839 Buna ziua Ma pregatesc pentru obtinerea unei vize K1. Printre multe altele trebuie sa traduc diverse acte- avand in vedere k SUA si Ro sunt ambele semnatare ... (vezi toată discuția)
Apostila pe hotararea de divort beatlen beatlen Bunaseara, sunt nelamurita in legatura cu apostilarea hotararii de divort. Am obtinut hotararea de divort definitiva si irevocabila la judecatoria sectorului 6 ... (vezi toată discuția)
Apostila pe certificatul de nastere lotuss lotuss Poate cere mama mea la tribunal sa fie pusa apostila pe certificatul meu de nastere,eu fiind plecata din tara? Daca da,ce documente sunt necesare alaturi de ... (vezi toată discuția)