As inventa subiecte pentru a va "asculta". Aveti o meserie, daca va supara termenul...o profesie de mare cinste! Este foarte frumoasa, o sedinta poate fi un spectacol, sau un "seminar". sau ar trebui... Dar, cum se spune, am vazut prea multe filme americane de profil. Va multumesc ca imi raspundeti personal, va asigur ca ati semanat pe un teren bun, am ce sa invat de la dumneavoastra, dealtfel si de la ceilalti colegi ... Imi place sa deschid acest forum, dupa ce vad corespondenta, imediat caut sa citesc tot ce mi se raspunde dar si subiecte propuse de altii. Admiteti ca exista si procese cu solutia data ab initio?
Ceva dreptate ati avut presupun.
Mai exista insa probleme si datorita faptului ca in anumite situatii nu se poate proba dreptatea.
Instantele isi cam dau seama cum stau lucrurile dar LEGEA e LEGE, buna sau rea instantele trebuie sa o respecte.
Daca ati inteles la ce m-am referit cu privire la trecerea de primul termen, inseamna ca ati intels multe.Inseamna ca stiti si cat de greu este cateodata sa ai dreptate dar sa nu o poti proba.
In acest caz va felicit.
Multi nu inteleg acest lucru.