avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... tergiversarea procesului penal pana la prescriere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

tergiversarea procesului penal pana la prescriere

Daca organele de cercetare penala si/sau procurorii au tergiversat solutionarea plangerii penale pana la prescrierea raspunderii penale, ce mai poate face partea vatamata?
6 luni de cand s-a terminat procesul.
cris_cris_cris a scris:

Dar aceasta sentinta s-a dat cu doar 1 zi inaintea interventiei prescriptiei, asa incat procurorul a dat o noua ordonanta similara cu prima, invocand si ca nu mai are temei sa redeschida urmarirea penala intrucat a intervenit prescriptia raspunderii penale fata de faptele reclamate.

in acest context, mi se pare ca sentinta are prioritate...eu as face plangere pentru "nerespectarea hotararilor jduecatoresti" impotriva procurorului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere clasare cauză penală întrucât a intervenit prescriptia ... Marcel2017 Marcel2017 Plangere clasarea cauzei penale întrucât a intervenit prescriptia räspunderii penale. In 2015 a intervenit decesul victimei cu suspiciune de malpraxis, in ... (vezi toată discuția)
Plangere penala nesolutionata- procedura ? Narcisa_ Narcisa_ Buna seara, Doresc sa va impartasesc situatia prin care trec, in vederea unei solutii favorabile. Iata speta: Anul trecut, prin luna iulie, am depus o ... (vezi toată discuția)