avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1132 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... motive de divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

motive de divort

Buna ziua!
Vreau sa scriu o lucrare de licenta , cu titlu motive de divort, as dori si eu ajutor cu privire la aceasta problema .
Un plan de lucrare ?, bibliografie aferenta ?, insa sa cuprinda prevederile noului cod civil .
Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Lucrare de licenta: contractul de antrepriza BogdanLupu BogdanLupu Buna seara, Am urmatorul titlu: Contractul de antepriza. Indrumatorul meu, un profesor si un judecator extraordinar mi-a pus in sarcina sa fac si niste ... (vezi toată discuția)
Lucrarea de licenta mmmmela mmmmela buna ziua, vreau sa-mi fac lucrarea de licenta in dreptul familiei cu tema-\"drepturile si indatoririle parintesti la cresterea si ocrotirea copilului ... (vezi toată discuția)
Ajutor ..... ContSters130733 ContSters130733 as dori sa ma ajute cineva cu un cuprins de capitole mari la intocmirea unue lucrari de licenta din dreptul familiei,tema fiind \"bunurile comune ale ... (vezi toată discuția)