avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Daca doi fosti soti nu au facut partajul , el s-a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daca doi fosti soti nu au facut partajul , el s-a casatorit legal cu alta femeie ,actul apartamentului cumparat in timpul casatoriei cu fosta sotie este pe numele amandorura (fostii soti),actuala sotie are drept la acel apartament ?

Buna seara ! Va rog daca ma poate ajuta cineva cu ceva raspunsuri sigure ! Eu si fostul sot suntem divortati de 4 ani , nu am facut partajul si se pare ca nici nuil vom mai face. El s-a casatorit legal cu o alta femeie . Eu impreuna cu el suntem trecuti pe actul casei si avem o fiica .Intrebarea mea este urmatoarea ; in lipsa partajului , amandoi figuram pe actul casei ,dar suntem divortati , daca el (doamne fereste s-ar duce la ceruri ) actuala sotie are dreptul la ce am eu impreuna cu el ,nu ii ramane partea lui numai fiicei noastre? Multumesc anticipat ! O seara frumoasa !
Cel mai recent răspuns: cristi_afrim , utilizator 08:47, 15 Aprilie 2017
daca apartamentul ar valora 4 miliarde partea ei ar fi de 500 de milioane, acum ca sta cu domnul doar de 4 ani, dar poate sta mai mult poate 10, poate 15,poate domnul se imbolnaveste poate are grija de el, oricum partea ei e din partea muncii lui, vi se pare mult 500 de milioane?
sunt intr-o situatie de ex. sotia m-a parasit pt altul pe motiv ca muncesc prea mult si ea sta singura acasa, neavand ce face si-a facut pe unu.Acum eu ce sa fac sa stau singur, iar viitoarea sa nu aiba nici un drept,cu ce drept ar trebuie sa aiba prima mai mult decat a doua?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire pentru copil aaalinaaa aaalinaaa buna ziua tuturor, am cumparat o casa veche de la mama mea,eram necasatorita,intre timp m-am casatorit .Sotul meu are un baiat din prima casatorie care ... (vezi toată discuția)
Testament , donatie sau nimic ?! Gyna Gyna Buna seara ! Eu si fostul sot suntem coproprietari pe un ap. de 3 cam. Amandoi detinem cote egale (eu 50 % ,el 50 %). Partaj nu am facut , ne-am inteles noi ... (vezi toată discuția)
Renuntare la habitatie viagera geanistoica geanistoica Buna ziua ! Eu si sotul meu am facut un act de habitatie viagera pentru casa pe care o avem in favoarea fiicei lui din alta casatorie. Eu as vrea sa renunt ... (vezi toată discuția)