avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... reala sau nu?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

reala sau nu?

Salutare!

Va rog sa ma ajutati.... Vi se pare reala somatia din poza atasata?

[ link extern ]

Intreb pentru ca, cautind pe net legile si hotaririle scrise acolo sint cu totul altceva decit ceea ce trebuie...plus ca avocata respectiva trecuta in somatie nu cred ca exista...eu nu am gasit-o....
Expeditorul plicului este "Asociatia de locatari ....."
Parca nici antetul nu e ce trebuie si nici stampila de jos si semnatura....
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 22:10, 7 Decembrie 2012
Pentru a preintampina situiatii neplacute gen solutionare in instanta..executare silita,
demonstrati interes pentru achitarea debitului,achitati partial suma si eventual pentru diferenta negociati cu asociatia de locatari esalonarea platii debitului ramas
christty31 a scris:
vreau sa platesc, dar nu pot toata suma odata....

Si cine va opreste sa platiti jumatate din suma?

asa as vrea si eu, macar jumatate, dar administratorul+presedintele au spus ca toata suma in 15 zile..... specific, au spus verbal, in scris nu am nimic nicaieri....
Vorbele sunt vorbe iar faptele sunt cu totul altceva.
Oamenii simpli de la tara stiu foarte bine ca nu se cumpara vitelul pe vorbe. Unul spune ca da 1000 lei pe vitel cand cel ce vinde cere 1200 lei. Vitelul nu se vinde. Dar vine altul cu cei 1000 lei in mana, bani care fosnesc si-i da in mana vanzatorului sa-i numere. Tranzactia se face aproape intotdeauna cu acea suma de 1000 lei sau inca o baterie de vin pe deasupra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata restante intretinere, somatie asociatie locatari ovidiu2929 ovidiu2929 buna ziua Sunt in prezent restant la intretinere cu suma de 1000 lei. Perioada restanta este mai mare de 3 luni. Mi-a fost trimisa prin posta o somatie ... (vezi toată discuția)
Somatie plata intretinere alexandrabratu alexandrabratu Buna ziua, In blocul in care locuiesc am acumulat in perioada febr. - iunie 2011, restante la plata intretinerii in cuantum de 1.300 lei. Din acest motiv ... (vezi toată discuția)
Sistare apa rece geogeorge geogeorge buna ziua, puteti sa-mi spuneti daca este posibil ca asociatia de proprietari sa sisteze furnizarea de apa rece pur si simplu??? o cunostinta a primit in ... (vezi toată discuția)