avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Temperaturi extreme OG 99/2002
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Temperaturi extreme OG 99/2002

Buna ziua
Trebuie sa intrunesc CSSM-ul pentru Masurile ce se vor aplica in perioadele cu temperaturi extreme – conf. OG. 99 / 02 anual, sau daca s-a facut anul trecut şi s-a transmis la itm e in regula?
Cel mai recent răspuns: raresbogdan , utilizator 10:17, 6 Decembrie 2012
CSSM-ul se intruneste trimestrial sau ori de cate ori este nevoie. In decembrie e sfarsit de trimestru si documentele, procesul verbal, trebuie depuse la ITM, se pot mentiona la un punct din procesul verbal CSSM si masurile luate in perioade cu temperaturi extreme. Cunosc cazuri in care se emitea si o decizie in aceasta privinta....
Decizie stiu ca se emite doar daca nu exista CSSM .Firma la care lucrez are 190 angajati . Ca sa fie in regula mentionez din nou in PV CSSM. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cssm marianadavid marianadavid O societate a atin numarul de 52 de salariati. Ce documente trebuie depuse la ITM la infiintarea acestuia. Multumesc! (vezi toată discuția)
Accident de munca bvr bvr Buna ziua! Imi puteti spune, ve rog, cand se considera un \"incident\" accident de munca. Unul din angajati si-a luxat mana in timp ce utiliza o masina de ... (vezi toată discuția)
Cssm legal intrunit mvasilescu mvasilescu La un CSSM pot participa trei reprezentanti ai lucratorilor (din cei 4 nominalizati in decizie), 2 reprezentanti ai angajatorului (din cei 3 nominalizati in ... (vezi toată discuția)