Buna ziua.
Stie cineva cum trebuie procedat pentru a radia de la fisc si apoi de la polite un autocamion tinind cont de urmatoarea situate:
1.Am dobindit autocamionul in sistem leasing de la o S.C. care ulterior a fost privatizata.
2. Dupa terminarea leasingului noul proprietarul a refuzat intocmirea actelor pentru schimbare destinatar, a urmat un sir de procese, finalizat dupa 4 ani cu o hotarire definitiva si irevocabila prin care eram declarat proprietar
3 Pina sa fiu declarat proprietar camionul a devenit inpropriu pentru circulatie (transporta marfuri periculose) urmind a fi casat
4. Dupa proces am declarat si platit la zi impozitul
5 Pentru radiere din circulatie pe linga cartea de identitate, talon (pe care le am si pe care este trecut numele vechiului proprietar) mi s-a cerut fisa de inmatriculare cu viza de la finante ca fostul proprietar a platit impozitul la zi
6 nu pot optine viza deoarece are datori si nici schimbarea proprietarului in cartificatul de inmatriculate nu o pot face indrucit necesita costuri de reparatie foarte mari
Va multumesc anticipat pentru raspuns
In lipsa certificatului fiscal nu puteti inmatricula si ulterior radia vehiculul
Staruiti la nivelul ex proprietarului pentru achitarea datoriilor
Mai exista varianta predarii la unitate specializata si ulterior in baza documentului de distrigere puteti radia vehiculu din evidenta lsa autoritatea fiscala si SPR