avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1332 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... radiere auto administratia fiscala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

radiere auto administratia fiscala

Buna ziua.
Stie cineva cum trebuie procedat pentru a radia de la fisc si apoi de la polite un autocamion tinind cont de urmatoarea situate:
1.Am dobindit autocamionul in sistem leasing de la o S.C. care ulterior a fost privatizata.
2. Dupa terminarea leasingului noul proprietarul a refuzat intocmirea actelor pentru schimbare destinatar, a urmat un sir de procese, finalizat dupa 4 ani cu o hotarire definitiva si irevocabila prin care eram declarat proprietar
3 Pina sa fiu declarat proprietar camionul a devenit inpropriu pentru circulatie (transporta marfuri periculose) urmind a fi casat
4. Dupa proces am declarat si platit la zi impozitul
5 Pentru radiere din circulatie pe linga cartea de identitate, talon (pe care le am si pe care este trecut numele vechiului proprietar) mi s-a cerut fisa de inmatriculare cu viza de la finante ca fostul proprietar a platit impozitul la zi
6 nu pot optine viza deoarece are datori si nici schimbarea proprietarului in cartificatul de inmatriculate nu o pot face indrucit necesita costuri de reparatie foarte mari
Va multumesc anticipat pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:08, 6 Decembrie 2012
In lipsa certificatului fiscal nu puteti inmatricula si ulterior radia vehiculul
Staruiti la nivelul ex proprietarului pentru achitarea datoriilor
Mai exista varianta predarii la unitate specializata si ulterior in baza documentului de distrigere puteti radia vehiculu din evidenta lsa autoritatea fiscala si SPR

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere autovehicul de catre proprietar in cazul in care al n -lea cumparator refuza sa inmatriculeze vehiculul Roby1967 Roby1967 Buna ziua , Am vandut o masina in noiembrie 2017 ! la data vanzarii am incheiat act de instrainare-dobandire cu cumparatorul , act pe care am si viza de ... (vezi toată discuția)
Impozit auto, masina nu mai exista ContSters62689 ContSters62689 Sora mea a plecat in Anglia cu Matizul in 2007. Dupa 2 ani, legislatia britanica nefiind permisiva, a fost nevoita sa renunte la masina, nemaiavand voie sa o ... (vezi toată discuția)
Cum radiez fiscal masina costelpandele costelpandele buna ziua in urma cu un am am cumparat o masina toate actele in regula am inscriso la primarie totul in regula dar in perioada urmatoare am avariato destul ... (vezi toată discuția)