avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... FIRMA DE CURATENIE IN SCARILE DE BLOC
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

FIRMA DE CURATENIE IN SCARILE DE BLOC

Buna seara,
Reprezint o firma de servicii profesionale de curatenie si am o intrebare in legatura cu repartitia scarilor de bloc pentru o femeie de serviciu cu program de 8 ore pe zi, daca imi poate da cineva vreun raspuns, sau macar sa ma indrumati unde trebuie sa ma informez pentru acest lucru.
Va multumesc frumos!! Astept raspunsul dvs. cu mare interes.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 14:11, 4 Februarie 2009
In ce sens repartitia?O norma pe zi?Pretul?
Da, norma unei femei de serviciu intr-o zi, cate scari are de facut intr-o zi la un program de 8 ore/zi.
Multumesc mult!
Norma de lucru o faceti dumneavoastra. Puteti doar sa luati exemple de la alte asociatii dar depinde foarte mult de ce sarcini are de indeplinit zilnic: maturat, sters praful pe pereti si balustrade, spalat scarile, spalat geamurile, spalat trotuarul din fata blocului, etc. La noi pe o scara lucreaza in medie 2 ore pe zi si avem contract pe 4 ore pentru 2 scari alaturate de cate 12 nivele. Spala o data pe saptamana toata scara, spala in fiecare zi intrarea in hol, sterge geamurile o data pe saptamana, balustrada o data pe saptamana, etc.
Daca vedeti ca nu dovedeste in cele 2 ore sa faca treaba in 3 , 4 ore in functie de pretentiile dv si salariul acordat.
Daca scara are numai 4 etaje sigur ca se rezolva curatenia mai repede. Are si lifturi de curatat su nu?
Analizati , dati sarcini si vedeti daca trebuie sa modificati norma in timp.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma de curatenie in loc de femeie de serviciu? Rasarit Rasarit Buna V-as intreba daca in asociatiile dv de proprietari folositi firme de curatenie in loc de femei de servici si la ce fel de costuri se ridica prin ... (vezi toată discuția)
Ce responsabilitati are o femeie de serviciu? Criste simona Criste simona Buna ziua!!As dori sa stiu ce responzabilitati are femeia de serviu?Ea este obigata sa curete spatiile verzi din jurul blocului si sa taie gardul viu fara sa ... (vezi toată discuția)
Fisa post ingrijitor cladiri crisadi crisadi Buna ziua Are cineva un model de fisa de post pentru Ingrijitor cladiri?? Va multumesc anticipat (vezi toată discuția)