avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... VOT in localitatea de domiciliu sau in localitatea de ...
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

VOT in localitatea de domiciliu sau in localitatea de resedinta

Buna ziua,spre rusinea mea nu stiu, locuiesc in Bcuresti de 3 ani,am avut viza de flotant timp de 1 an,apoi mi-a expirat,si am ramas cu adresa din alta localitate, deci am adresa pe Craiova, vreau sa stiu daca duminica pot vota.
Multumesc

[Editat - va rog nu mai scrieti cu majuscule, este impotriva Regulamentului de postare. Multumesc]
Ultima modificare: Vineri, 7 Decembrie 2012
Ares-3, moderator
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 12:00, 7 Decembrie 2012
Puteti vota numai in Craiova - in circumscriptia electorala de domiciliu.
Mai multe puteti citi aici
www.avocatnet.ro/content/art...

Ultima modificare: Vineri, 7 Decembrie 2012
Ares-3, moderator
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vot cu viza de flotant la alegerile locale iunie 2012 Ianuaria Ianuaria Buna seara, Va rog sa-mi spuneti daca pot sa votez cu viza de flotant reinnoita avand in vedere urmatorul aspect: Din anul 2011, avand domiciliul in alta ... (vezi toată discuția)
Dreptul de vot la alegerile locale ContSters180206 ContSters180206 au dreptul de a lege persoanele cu vize de flotant in acelasi judet din comune invecinate? (vezi toată discuția)
Obtinere cazier mihai_37 mihai_37 Buna ziua. Am si eu nevoie de o lamurire din partea dumneavoastra.am viza de flotant in orasul harlau judetul iasi,iar domiciliul stabil in municipiul slobozia ... (vezi toată discuția)