avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... sunt sub urmarire penala?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

sunt sub urmarire penala?

Buna seara.Am mai postat despre problema mea in trecut.
Atunci,ziceam ca am ca am fost perchezitionat de catre politie,iar apoi am fost la sectie unde am dat o declaratie.Asta s-a intamplat in iunie a.c.De atunci si pana acum nu mai stiu nimic...nu am mai fost chemat sau instiintat in vreun fel.
Prin urmare,eu in ce statiu ma aflu fata de organele de politie?Sunt sub urmarire penala,sub desfasurarea unei anchete....sau cum?M-i se pare totusi un timp destul de mare din iunie si pana acum...fara sa primesc macar un raspuns indiferent de natura lui.Multumesc
Prin urmare asta ar fii incadrarea...
b) omisiunea, în tot sau în parte, a evidenţierii, în actele contabile ori în alte documente legale, a operaţiunilor comerciale efectuate sau a veniturilor realizate

Dvs stiti cel mai bine raspunsul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evaziune fiscala? dragonel dragonel O societate privata de instalatii, efectueaza o lucrare fara a incheia un contract de lucrari si fara a elibera chitanta corespunzatoare sumei primite, ... (vezi toată discuția)
Plangerea penala - organul de urmarire penala competent cyan cyan In cazul in care se descopera faptul ca prin intermediul unor facturi falsificate se platesc echipamente care nu intra in societate unde se depune plangerea ... (vezi toată discuția)
Nedeclararea venitului Flavius07 Flavius07 Pe langa amenda de 500-1.000 lei ( Art. 219 (2) d. ) pentru nedeclararea venitului obtinut in 2012 din activitati independente (declaratia 201), ce alte ... (vezi toată discuția)