avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1065 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Executare silită Amenda de 10.000 ron pentru modificare pereti
Discuție deschisă în Executare silită

Amenda de 10.000 ron pentru modificare pereti

Am primit o amenda de 10.000 ron pentru daramare perete, m-am judecat, iar hotararea este sa achitam amenda.Se poate achita in rate ? S-au alta modalitate
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 23:32, 8 Decembrie 2012
Teoretic trebuie achitata intreaga suma la data cand se efectueaza somatia de plata de catre executorul judecatoresc. Daca nu se achita se va institui poprire pe veniturile lunare realizate de debitor sau se va valorifica silit un bun din patrimoniul acestuia, bun a carui contravaloare acopera debitul existent plus cheltuielile de executare.
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Decembrie 2012
Lucian Huzum, Consilier juridic
Am inteles ca trebuie sa primim o somatie iar cu aceea somatie sa merg la avocata sa faca nu stiu ce cerere sa imi poata opri din salariu o treime ? Cheltuielile de judecata intre ce sume variaza , ai idee? Nu ma pricep absolut deloc, pare rau
Executarea silita se va face de organele de executare din cadrul compartimentului de executare silita al autoritatii publice. Nu am idee cat vor fi cheltuielile de executare silita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rovinieta dupa 3 ani - ce pot face? tucalan tucalan Buna ziua, Am primit somatie de plata de la executor judecatoresc privind cheltuieli executare si contravaloarea unei roviniete din 2011.Precizez ca nu am ... (vezi toată discuția)
Executare silita claudiud claudiud Buna ziua! Mai pot face ceva pentru a opri executarea silita daca au trecut 15 zile de la primirea somatiei de executare? Si inca o intrebare: Mi ... (vezi toată discuția)
Executare silita- neplata ab telefonie nicoletutza nicoletutza buna ziua,am si eu o intrebare,am fost data in judecata de o companie de recuperari pentru o datorie la o companie de telefonie,termenul de judecata e pe 27 ... (vezi toată discuția)