avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1317 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Increderea acordata in avans...
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Increderea acordata in avans...

Marea greseala a sistemului de vot cred ca o constituie ca dam ne votul numai la inceput! Cred ca ar trebui sa dam si un vot de final. Nu se poate sa votezi cu incredere pe cineva, iar acela, dupa ce ti-a inselat increderea,sa-ti propuna pur si simplu sa te multumesti sa alegi pe altul! Indiferent daca cel care ne-a inselat asteptarile isi da demisia...si vorba omului simplu "sa o luam de la capat"....

Se pare ca votul acordat in avans nu functioneaza!!!
Ultima modificare: Duminică, 9 Decembrie 2012
Herra_, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters257414 , utilizator 09:45, 26 Decembrie 2012
Doamna eu sunt om de dreapta. Categoric nu votez cu USL sau PPDD. Dar nici cu ARD nu mi-e rusine, asta relativ la candidati. Poate daca am voie sa votam candidatii care ne convin ,care simtim ca ne reprezinta poate ca altfel ar fi situatia.
Multumesc pentru invitatia la aceasta discutie, Cori :vishenka: .

In jurul pranzului am fost impreuna cu Stefan si Andreea sa votam. Si ei isi doresc la fel de mult ca si noi o schimbare. Sunt tineri, isi doresc altceva... o altfel de viata, un altfel de trai. Am mers cu inima deschisa, alaturi de copiii mei care erau entuziasmati pentru votul pe care aveau sa-l exprime si speranta ca acesta va conta.

Chiar daca votul nostru este acordat in avans, pana la proba contrarie nu ne ramane decat sa avem incredere :).

Speranta moare ultima.

Asta tot spunem de ani de zile....
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Votul reprezinta un drept, care poate fi exprimat sau neexprimat.

Votul nu este o incredere acordata in avans. Reprezinta optiunea personala.

Votul nu este o arvuna sau un avans, pe care le pierzi daca nu respecti intelegerea, sau care ti se restituie in cuantum dublu de catre primitorul acesteia care renunta la finalizarea intelegerii.
@eraz, eu m-am referit la increderea pe care am acordat-o azi celor care au ales sa candideze pentru a reprezenta cat mai bine interesele. Ale noastre, ale tuturor...nu numai ale lor.

Haideti sa-l urmarim impreuna pe Dan Puric. Este exceptional!

[ link extern ]
@George1962

Nici un moment nu am avut intentia sa va intreb cu cine votati! Si nici un moment nu am avut intentia sa va intreb de ce orientare politica sunteti! Am vrut doar sa punctez ca orice vot dat in avans este un vot dat ca un bilet semnat in alb! Nimeni nu poate garanta ca cetatanul va primi ceea ce i s-a promis. Exista un viciu in sistem. Un viciu care ar putea fi schimbat!
Ares-3, moderator

Alte discuții în legătură

Cum se aleg corect presedintii asociatiilor de locatari gicadima gicadima La noi in asociatie nu putem scapa de vechiul presedinte deoarece foloseste fel de fel tertipuri pentru a ramane in functie. Data trecuta a supus la vot prima ... (vezi toată discuția)
Votul, intre utopia doctrinara si interesul real al votantului elga50 elga50 Ce luam in considerare cand votam, daca votam? Doctrina utopica, imaginea liderilor de partid, interesul nostru individual sau ce altceva? (vezi toată discuția)
Ati fost sau nu la vot ? freeanifer freeanifer Hai sa incercam un exercitiu . Daca moderatorii cred ca e inutil pot sterge acest topic. As dori ca utilizatorii sa raspunda in cadrul acestui topic numai ... (vezi toată discuția)